CALL US NOW 932 662 023
FES UNA DONACIÓ

Serveis del día

Serveis del día

La tipologia dels serveis d’atenció diürna és diversa i polivalent en funció de les característiques de la població que els utilitza, que va des de persones amb greus discapacitats fins a aquelles amb possibilitat d’inclusió laboral a curt o mitjà termini.

Les activitats realitzades als centres d’atenció diürna es classifiquen segons el seu àmbit d’acció, són: activitats d’ajust personal i activitats d’ajust terapèutic. En funció de les seves habilitats, necessitats i interessos, cada persona participa en una o altra activitat, amb l’objectiu d’establir un equilibri entre les dues dimensions esmentades.

Dins la programació general de cada servei es defineixen les pautes que regiran els plans de suport individuals de cada persona. Aquesta metodologia de treball és solida pel que fa a la definició dels objectius, i flexible per tal de ser adaptada als possibles canvis esdevinguts en l’entorn de la persona que, sens dubte, estableixen la prioritat de les seves necessitats. Aquesta adequació requereix una avaluació continuada per part de la coordinació del centre i l’equip educador.

Relació dels serveis d’atenció diurna

SERVEIS DE TERÀPIA OCUPACIONAL I SOI
SERVEI PLACES UBICACIÓ
STO Centre de dia Andrade 32 Andrade 156 bxos., (Barcelona)
STO Clot I
SOI Sant Martí
18 Andrade 156 bxos. (Barcelona)
STO Casa Boleda 25 Rafael de Campalans 183, baixos (l’Hospitalet de LL.)
STO Centre de dia Besòs,
ho anomenem Prim
23 Rambla Prim 31-37 bajos (Barcelona)

 

CENTRES D’ATENCIÓ DIÜRNA EXPERIMENTAL
SERVEI PLACES UBICACIÓ
La Marina 1 18 Gran Via 120-126 bxos. (Barcelona)
La Marina 2 2 Gran Via 120-126 bxos. (Barcelona)

Les persones dels tallers som diverses en tots els aspectes i això fa la proposta més complexa, de vegades més exposada.
Estem obertes a canviar i a aprendre totes juntes.