LA FUNDACIÓ PERE MITJANS

LA FUNDACIÓ PERE MITJANS

QUI SOM

La FUNDACIÓ PERE MITJANS es va constituir el 27 de juliol de 1988, a partir de l’Associació Pere Mitjans, iniciada el 1977.

Des de 1977, fa més de quaranta anys que, primer com a associació i després com a fundació, a la Pere Mitjans s’ofereixen suports, de tot tipus i intensitat, a les persones amb situació de discapacitat,  per a que puguin desenvolupar el seu projecte de vida de la manera més independent possible.

Aquesta és la nostra intenció, el principi del qual partim, allò que dona sentit al nostre dia a dia com a organització:

  • Fer possible que a la vida de les persones hi hagi allò que elles han escollit, els hi proporciona benestar i qualitat de vida.
  • Fer possible complir els seu somnis acompanyant-les, estimant-les i tenint cura de ser un suport i una guia en la cerca de la seva felicitat

HISTÒRIA

Serveis actuals

Els serveis actuals són:

18 pisos , 9 llars-residències i 5 miniresidències que donen suports a 114 persones, i
4 serveis de teràpia ocupacional, un centre d’atenció diürna per a persones amb discapacitat física adquirida i un centre especial de treball, que acullen al voltant de 125 persones.

Coŀlaboració

Des de la seva gènesi ha comptat amb la col·laboració i el suport de les següents Institucions i entitats:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Consorci de Serveis Socials de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Institut municipal de persones amb discapacitat de Barcelona, Ajuntament de L’hospitalet de Llobregat,  Plena Inclusión, Obra social La Caixa, Dincat, Federació Ecom, Ministerio Asuntos Sociales, Fundación Once, Fundació Roviralta i Caja Madrid, Universitat Pompeu Fabra, Metáfora Escola d’Art teràpia.

Si vols participar en el projecte..