CALL US NOW 932 662 023
FES UNA DONACIÓ

CET Odisseny

CET Odisseny

El CET Odisseny, promogut per la Fundació Pere Mitjans, va ser creat al febrer de l’any 2000. És un dels pocs Centres Especials de Treball dedicat a la creació gràfica, sector que demana un nivell de qualificació formativa força elevat.

Actualment, la plantilla del centre està formada per 4 persones en situació de discapacitat i un coordinador.

L’activitat d’Odisseny es divideix en tres àrees: disseny gràfic i maquetació, impressió de gran format i edició digital de vídeo.

Disseny gràfic i maquetació:

 • Publicitat (cartells, flyers, tríptics, targetes)
 • Imatge corporativa.
 • Edició, maquetació i compaginació de llibres i revistes, i preparació per a impremta.

 

Impressió de gran format:

Disposem de dues línies de producció:

 • Impressió d’alta qualitat amb tintes pigmentades de base aigua UltraChrome Pro. Disposem d’una Impressora Epson SureColor P9000, especial per a impressió fotogràfica i reproducció d’obra original per a artistes en suport FineArt (giclée). Aquesta tecnologia també ens permet imprimir en altres suports com canvas, vinil i lona.
 • Impressió amb tecnologia Ecosolvent especial per a suports d’exterior com vinil brillant o mat, vinil per a terra, vinil “easy dot” i lona.

Vídeo i multimèdia:

 • Edició bàsica de vídeo digital.
 • Escanejat i retoc d’imatges.

 

Contacte:

Carrer Llibertat, 25, al barri de Gràcia de Barcelona.
Telèfon: 93 4570001

Correu electrònic: odisseny@odisseny.com
web:
www.odisseny.com

 

 

El CET dia a dia

Els nostres objectius són:

 • Fer del nostre lloc de treball un espai de convivència i creixement personal prenent com a punt de partida els pilars sobre els quals la Fundació a la qual pertanyem desenvolupa la seva tasca, com són la solidaritat, el respecte mutu i el dret a la diferència. És per això que, en la mesura del possible, mirem d’establir un vincle de proximitat amb els nostres clients per tal de superar la barrera de la pura relació comercial.
 • Mantenir la rendibilitat del centre tot garantint uns nivells de professionalitat i productivitat comparables als de l’empresa ordinària.

 

Proves d’Avaluació d’Accessibilitat.

Un pas endavant

Des de l’any 2004, i conjuntament amb el Centre d’Educació Especial Pont del Dragó (centre integrat dins la xarxa del Consorci d’Educació de Barcelona) i la Federació ECOM (moviment associatiu que vetlla per la defensa dels drets de les persones en situació de discapacitat física), realitzem les proves d’avaluació d’accessibilitat per a persones en situació de discapacitat de les impressores i escàners de gran format fabricades per Hewlett Packard. Aquesta tasca té la finalitat de certificar els productes informàtics, hardware i software, segons els requeriments especificats a la norma “Section 508 of the Rehabilitation Act” relativa a la catalogació de productes accessibles vigent als EUA (actualment revisada i actualitzada), i la “WCAG 2.0 Web Content Accessibility Guideline”.

En l’actualitat estem treballant per tal d’augmentar el nostre nivell de professionalitat. Per això començarem integrar dins del procés d’avaluació els  dispositius mòbils (smartphones i tablets) i dels sistemes operatius macOS, iOS i Android.

 

Clients

Al llarg de la nostra trajectòria hem treballat amb nombroses empreses i entitats del sector dels serveis socials, amb administracions públiques i amb altres empreses privades. La nostra base de clients ja és força sòlida, i comptem, entre d’altres, amb:

 • Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
 • Barris en dansa: Imatge corporativa.
 • Hewlett Packard.
 • Observatori del Tercer Sector.
 • Entitats sense ànim de lucre com Federació Ecom, ACAPPS, Fundació Privada Catalana Tutelar de discapacitats psíquics i persones grans (La Tutela/La Vellesa), Fundació Aspasim, Associació La Sonrisa de Daniela, Nexe Fundació.
 • Grup Ferrero. Disseny d’imatge Corporativa del Club Kinder Sport: Campanya de promoció de l’activitat esportiva patrocinada per la marca Kinder.
 • Fundación Centro de Regulación Genòmica (CRG).
 • TSR Territori Socialment Responsable.

A banda, mirem de fer acció de proximitat tot treballant amb diferents comerços del nostre barri como ara les Botigues Gra de Gràcia (productes ecològics i de proximitat), La Marqueria (taller de confecció de marcs), HandPan Barcelona, i diversos il·lustradors i il·lustradores.

 

L’any 2006 vam crear una nova línia de negoci: Botiga d’atenció al públic. Així, el CET pot oferir els seus serveis als vianants del carrer.

CENTRES ESPECIAL DE TREBALL
SERVEI PLACES UBICACIÓ
ODISSENY 5 Llibertat 25, bxos. (Barcelona)